Dit zou onze eerste blik kunnen zijn op de Fitbit Charge 4-opvolger | Android Centraal

2021-11-05 04:23:48 By : Mr. Eason Xu

Bespaar flink krijg 3 maanden gratis! Meld u vandaag nog aan voor ExpressVPN

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen met behulp van onze links. Kom meer te weten.

Als we een lek mogen geloven, zal de Fitbit Charge 5 een belangrijke upgrade zijn ten opzichte van de Charge 4, een van de beste fitnesstrackers op de markt. De mensen van 9to5Google hebben toegang gekregen tot een weergave van een aankomendebit-tracker met de codenaam 'Morgan', de afwikkeling van Fitbit Charge 4.

De render laat zien dat de aankomende tracker veel op de Fitbit Luxe zal lijken. Net als de Luxe "Morgan" een kleurenscherm met afgeronde hoeken en dikke randen. Het lijkt er ook op dat de fitnesstracker geen knoppen heeft.

Hoewel de exacte grootte nog moet worden voltooid, kan worden weergegeven dat de Fitbit Charge 4. Het grotere scherm zal extra functionaliteit mogelijk maken, zoals een-app, Spotify-besturing, een kalenderclient en " rijker meldingen." Het zal naar export ook ondersteuning voor NFC-betalingen en een zuurstofverzadigingssensor (SpO2).

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, abonnementen voor $ 1 en meer

Er is geen woord over wanneer Fitbit "Morgan" zou kunnen aankondigen, maar het zou ergens voor het einde van het derde kwartaal kunnen aankomen. Vorig jaar heeft Fitbit in augustus aangekondigd de Versa 3 en Sense smartwatches aan. Het is ook onduidelijk of de fitnesstracker op de markt zal worden gebracht als de Fitbit Charge 5 of dat het bedrijf van plan is een geheel nieuwe serie met "Morgan" te geld.

De Fitbit Luxe is een van de meest stijlvolle fitnesstrackers die momenteel op de markt zijn. voorzien van zijn high fashion-quotiënt, biedt de Luxe een AMOLED-scherm met levendige kleuren en bijna alle functies die u van een fitnesstracker mag verwachten.

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen met behulp van onze links. Kom meer te weten.

Meta heeft nieuwe functies aangekondigd op zijn Facebook Gemeenschappen

Amazon heeft nieuwe functies toegevoegd aan zijn Alexa-stemassistent, resulterend wordt om je muziek overal mee naartoe te nemen.

Op de een of andere manier zijn de ontwikkelaars van Blade & Sorcery erin geslaagd om de hele game - en de U10 Dungeons-update - op de Oculus Quest 2 te persen, inclusief met volledige mod-ondersteuning. Hoe is het afgelopen? In één woord: glorieus.

De Fitbit Versa, Versa Lite en Versa 2 behoren tot de beste wearables van Fitbit tot nu toe. Geef ze dus wat extra pit met deze horlogebandjes!

Meld u nu aan voor het laatste nieuws, aanbiedingen en meer van Android Central!

Ik wil graag nieuws en aanbiedingen ontvangen van andere Future-merken.

Ik wil graag ontvangen van toekomstige partners.

Geen spam, dat beloven we. U kunt zich op elk moment afmelden en we zullen uw gegevens nooit zonder uw toestemming delen.